Facebook
ДГ 74 Дъга
Детска градина в град София

Дейности

 

Детска градина "Дъга" предлага на своите малки възпитаници дейности и занимания, които са извън задължителната програма на детското заведение. 

 5 1. Плуване. Басейнът е с размери - дължина - 9 м., ширина – 5 м., дълбочина от 0,75 м. до 0.95 м. На този етап няма занимания по плуване.
 4

2. Футбол. В момента не се провеждат занимания по футбол.

 1 3. Приложни изкуства. Заниманията за тази дейност започват от 03.12.2021г. Ще се провеждат два пъти седмично в дните понеделник и петък. Извършва се от фирма "МУЛТИ АРТС".Цената е 2лв. на присъствие.
 2 4. Народни танци. Процедурата по избор на фирма още не е приключила.
 3 5. Карате. Заниманията се провеждат два пъти в седмицата от Карате клуб"Светлина"  с главен инструктор Светла Костова – член на Българската федерация по карате. Заниманията създават у децата добра двигателна култура, дават основни познания в този вид бойно изкуство, способности за самозащита, подобрена емоционална стабилност, дисциплина, воля.
 11 6. Английски език. Провежда се от фирма "Ринго 2005"ЕООД,два или три пъти седмично,в зависимост от броя на децата. Цената за посещение е следната: за първа група- 2,70лв. за втора група- 2,90лв. и трета и четвърта група-3лв.
 6 7. Ски училище.
 9 8. Скаутско училище.
 7 9. Летен лагер.
 10 10. Екскурзии.